Fokozottan hőszigetelő passzív nyílászárók 92-es profilvastagsággal

Fokozottan hőszigetelő "passzív" nyílászárók 92-es profilvastagsággal

Az építőipar fejlődése és a gazdasági környezet, valamint a környezettudatos gondolkodás hozta, hogy még tökéletesebb mutatókkal rendelkező fa nyílászárókat alkossunk. Tömbösített, 4 rétegű ragasztott alapanyagot használunk ezeknél a fa nyílászáróknál. A profil dupla légkamrát és legalább kettős gumitömítést tartalmaz. Az üvegezés alapból UG=0,54xW/m2K hőátbocsátási tényezővel rendelkezik a prémium kategóriában.
A 92-es fa nyílászárókat, ahogy többi termékünket, Renner vizesbázisú vastaglazúrral kezeljük 4 rétegben.
0

Hőszigetelő nyílászárók 68 mm-es profilból

Hőszigetelő nyílászárók a jól bevált 68 mm-es profilból

Családi házak, nyaralók, felújított parasztházak sokoldalú nyílászárói kerülnek ebből a profilból. Háromrétegű, rétegragasztott alapanyagból készítjük a fa nyílászárókat. Az "S" profil mutatós eleme a termékeinknek, melyet 2 rétegű U=1,0xW/m2K üvegezéssel szerelünk.
A fából készült nyílászárók Renner vizesbázisú vastaglazúr felületkezelést kapnak minimum 4 rétegben. A 68 mm-es CE minősített fa nyílászárók tökéletes ár-érték arányban a legkedveltebb termékeink egyike.
0

Műemlék jellegű nyílászárók, kapcsolt gerébtokos ablakok

Műemlék jellegű nyílászárók, Kapcsolt gerébtokos ablakok

A műemlék fa nyílászárók sokrétűsége és összetettsége miatt roppant munkaigényes és költséges termékek. A polgári és a középületek főként kapcsolt gerébtokos nyílászárókkal készülnek, a vidéki parasztházak, kúriák és vincellérházak jobbára pallótokos ki-be nyíló fa nyílászárókkal készültek.
A modern technológiával készült, fejlett anyagok felhasználásával, újítások bevetésével az új műemlék jellegű fa nyílászárók nem csak kialakításban és megjelenésben azonosak, de műszaki tartalomban jóval előbbre tartanak elődeiknél.
0

Tömörfa bútor

Tömörfa bútorok

Természetesen a fa nyílászárók mellett tömörfa bútorok gyártásával is foglalkozunk.
A parasztházak felújítása során korban és stílusban az ahhoz illeszkedő, de modern felszereltségű konyhabútorok és egyéb bútorok és lépcsők gyártását is vállaljuk.

Vollholzmöbel